Højvandslukke monteres for at undgå oversvømmelser

Oplever du, at vandet kommer op af toilettet eller af dit afløb? Bliver din kælder oversvømmet, når det regner? Uanset hvilken problemstilling du står med, så kan vi hos Rørvig Byg ApS hjælpe dig!

Vi tilbyder montering af højvandslukke, således at du undgår oversvømmelser af den ene og den anden slags. Dette arbejde udfører vi primært for private boligejere i Rørvig, Nykøbing Sjælland, Vig og omegn, men vi kører også ud til kunder i hele det øvrige Odsherred.

Autoriseret montering af højvandslukke

Vi er en autoriseret kloakmester, der har mange års erfaring inden for blandt andet højvandslukke. Det betyder, at du kan være helt sikker på, at du får en godkendt installation, der fungerer, som den skal, når du vælger at lade os stå for arbejdet.

Vi monterer altid så vidt muligt et højvandslukke så tæt som muligt på det gulvafløb, der skal beskyttes mod oversvømmelse. Det kan for eksempel være et højvandslukke til:

  • Kloak
  • Brønd
  • Toilet
  • Gulvafløb

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få monteret et højvandslukke, har du nogle spørgsmål, som du kunne tænke dig at få svar på, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på fast service, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står også klar til at hjælpe dig til konkurrencedygtige priser, hvis du ønsker at få monteret en rottespærre i samme omgang. Du skal bare kontakte os med informationerne om din opgave. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med højvandslukke.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​SVARTID PÅ 24 TIMER​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt