Minirenseanlæg, nedsivningsanlæg og sandfilteranlæg

Er dit hus ikke forbundet med hovedkloakken, og leder du efter en løsning, så du kan få renset dit spildevand på din egen grund? Så står vi hos Rørvig Byg Aps klar til at hjælpe dig.

Hos Rørvig Byg ApS har vi i mange år arbejdet med både:

  • Minirenseanlæg
  • Nedsivningsanlæg
  • Sandfiltersanlæg

Vi holder til i Rørvig, og vi varetager derfor særligt mange opgaver for vores kunder i forbindelse med etablering af forskellige former for renseanlæg for private boligejere i Vig, Nykøbing Sjælland og resten af Odsherred.

Hvem kan have behov for et minirenseanlæg?

Hvis dit hus ikke er forbundet med hovedkloakken, så kan et nedsivningsanlæg, et sandfilteranlæg eller et minirenseanlæg være en oplagt løsning, idet disse anlæg selv kan stå for rensningen af dit spildevand.

Som autoriseret kloakmester står vi til din rådighed, og det gælder både, når det kommer til selve etableringen af et af de nævnte anlæg, men det gælder i høj grad også i forbindelse med den efterfølgende vedligeholdelse af anlæggene.

Vi står klar til at hjælpe dig med at få den helt rette løsning. Tal derfor gerne med os om, hvilket anlæg der vil fungere bedst til lige netop dine behov og ikke mindst dine ønsker til pris. Vi guider dig sikkert igennem de mange forskellige muligheder, og vi sørger for, at dit nye anlæg lever op til alle love og regler på området. Det gælder, uanset om du ender med at vælge et minirenseanlæg, et sandfilteranlæg eller et nedsivningsanlæg.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller få rådgivning

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på opbygning af et nedsivningsanlæg, et minirenseanlæg eller et sandfilteranlæg. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning, eller hvis du har brug for yderligere information.

Vi står klar til at hjælpe dig til konkurrencedygtige priser, og vi kender til alle de gældende love og krav i forhold til afstandskravene. Så du kan trygt lade os hjælpe dig!

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​SVARTID PÅ 24 TIMER​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt