Montering af rottespærre – professionel bekæmpelse af skadedyr

Har du problemer med skadedyr som for eksempel rotter, mus, mosegrise eller hvepse? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Rørvig Byg ApS tilbyder vi en effektiv og professionel bekæmpelse af alle skadevoldere i form af for eksempel montering af rottespærre.

Vi varetager hovedsageligt opgaver for private boligejere, og da vi selv holder til i Rørvig, kører vi ofte ud til kunder i Nykøbing Sjælland, Vig og hele det øvrige Odsherred. Har du derfor en opgave til os inden for dette område, varetager vi den gerne.

Sådan foregår vores skadedyrsbekæmpelse

Vi bekæmper blandt andet skadedyr ved brug af fælder eller ved udlægning af gift. Vi benytter os naturligvis kun af godkendte bekæmpelsesmidler i vores skadedyrsbekæmpelse, og vi tilpasser behandlingen efter dine ønsker og behov. Forebyggende kan vi tilbyde montering af rottespærre i din kloak, således at rotterne ikke har nogen mulighed for at komme ind gennem rørene, men så vandet stadig har mulighed for at komme ud.

Vi yder også præventiv assistance, så dit land- eller jordbrug er beskyttet mod ubuden indtrængen fra skadedyr i fremtiden.

Kontakt os og få en pris på montering af rottespærre eller andre tiltag

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder i forbindelse med skadedyrsbekæmpelse, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en konkret opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, uanset hvilken form for bekæmpelse af skadedyr du har behov for, og vi kommer gerne en tur forbi din adresse og foretager en montering af rottespærre i hele Odsherred.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​SVARTID PÅ 24 TIMER​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt