​Tv-inspektion i forbindelse med kloakarbejde

Er du på udkig efter en kloakmester, der anvender tv-inspektion i arbejdet? Så er du landet det rette sted. Hos Rørvig Byg ApS bruger vi tv-inspektion i vores arbejde. Vores virksomhed er beliggende i Rørvig, men vi kører gerne til Vig, Odsherred, Nykøbing Sjælland og omegn.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for kloakarbejde. Det gør blandt andet, at vi med tiden har udført alle former for kloakarbejde for både private og erhvervskunder. Mangler du hjælp til kloakservice i form af kloak-tv, så står vi klar til at hjælpe.

Kloak-tv bruger vi forbindelse med vores kloakservice. Det er en oplagt teknik til at lokalisere skader i kloakker og afløb. Vil du gerne undgå større skader og store udgifter, anbefaler vi derfor, at du hurtigst muligt kontakter os, inden det resulterer i oversvømmelser eller rotteproblemer.

Vi tilbyder:

  • Kloak-tv
  • Fornuftige priser
  • 25 års erfaring
  • Autoriseret kloakfirma
  • Avanceret udstyr

Priser på tv-inspektion

Vores priser afhænger af flere faktorer. Først og fremmest afhænger de af opgavens omfang. Når vi anvender tv-inspektion, drejer det sig om avanceret udstyr, der er i stand til at opdage både små og store skader – selv de mest ufremkommelige steder.

Når vi beregner en pris, afhænger det derfor af udstyr og skadernes omfang. Når vi har den endelig pris, giver vi dig et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vi har døgnservice og kommer så hurtigt vi kan, hvis du har brug for hjælp.

Som autoriseret kloakfirma er det vigtigt for os at gøre vores kunder opmærksomme på, at vi altid tilbyder effektive og optimale løsninger alt efter problematikken. Vores mange års erfaring i branchen har med tiden gjort, at vi i dag er i stand til at finde alle skader i kloakker eller afløb med det rette udstyr.

Brug for et uforpligtende tilbud?

Oplever du problemer med utætte kloakledninger, tilstoppede afløb eller andet? Så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan se på dine rør og kloak eller give et uforpligtende tilbud. 

Ring på telefon 40 13 58 30, eller skriv en e-mail til info@roervig-byg.dk.

​​

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​SVARTID PÅ 24 TIMER​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt