Tilslutning til offentlig kloak tilbydes

Er du en af de heldige sommerhusejere i Odsherred kommune eller et andet omkringliggende område, og har kommunen et krav om, at dit sommerhus skal tilsluttes den offentlige kloak, så står vi hos Rørvig Byg ApS klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder professionel hjælp i forbindelse med tilslutning til offentlig kloak i blandt andet Vig, Rørvig og Nykøbing Sjælland, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i resten af Odsherred og omegn.

Autoriseret kloakservice som en fast aftale

Hos Rørvig Byg ApS finder du et autoriseret kloakfirma, der kan udføre alt inden for kloakservice.

Som hus- og sommerhusejer er det dit ansvar at sikre, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt. Her står vi som autoriseret kloakmester klar med vores ekspertise. Vi kan tilbyde en skræddersyet serviceaftale, der passer til lige netop dine behov.

En fast serviceaftale er den mest sikre måde at undgå dyre skader på:

  • Afløb
  • Kloakledninger
  • Brønde
  • Renseanlæg

Opdager du en skade på dit kloaknet, så er vi altid klar til at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til for eksempel rotteproblemer, fugt- og lugtgener samt oversvømmelser.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på fast service, så kontakt os allerede i dag.

Hvad kan du selv gøre?

I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker. Her anbefaler vi blandt andet:

  • Hold dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan stoppe afløbssystemet
  • Rens jævnligt tagrender for blade
  • Rengør jævnligt gulvafløbene grundigt

Kontakt os og få en pris på tilslutning til offentlig kloak

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på tilslutning til offentlig kloak, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, og vi udfører udelukkende autoriseret arbejde.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​SVARTID PÅ 24 TIMER​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt