Få en professionel støbning af fundament​

Har du brug for en professionel støbning af fundament? Så kan vi ved Rørvig Byg ApS hjælpe dig med at komme i gang. Vores virksomhed er beliggende i Rørvig, men vi kører også gerne til Nykøbing Sjælland, Vig, Odsherred og omegn.

Vi har 25 års erfaring inden for entreprenørskab og murerfaget. Det betyder, at vi har bygget mange fundamenter for forskellige kunder. Måske er du den næste? I så fald hører vi meget gerne fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med at støbe et fundament.

Støbning af et fundament er en vigtig opgave. Det kan være nødvendigt i alt lige fra et hus, sommerhus, skur til garage. For os er det vigtigt, at vores kunders behov og ønsker kommer i første række. Derfor vil vi finde en optimal og effektiv løsning til opbygning af fundament.

Vi tilbyder:

  • 25 års erfaring i branchen
  • Alt fundamentarbejde – herunder støbning af fundament
  • Fair og overkommelige priser

Priser på betonfundament

Det er fundamentets vigtigste opgave at sikre, at huset ikke får fugt. Det gøres ved at adskille jord og hus. Derfor kan det langt hen ad vejen være en fordel at hyre professionelle murere som os, der har stor erfaring med alle former for støbningsarbejde.

Vores priser kommer først og fremmest an på antal kvadratmeter. Derudover kan der være stor forskel på priserne, alt afhængig af om det drejer sig om støbning af fundament til et skur, garage, hus eller sommerhus. Det er klart, at en garage og et skur er et lettere og mindre ressourcekrævende arbejde end at støbe et fundament til hus eller sommerhus.

Af de årsager vil du først modtage en endelig pris, når vi har lavet et tilbud. Det beregner vi ud fra vores vurdering af opgavens omfang – herunder materialer, kvadratmeter og meget mere.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Hvis har du har spørgsmål til vores faglighed, priser eller bare ønsker et uforpligtende tilbud på støbning af fundament, så hører vi meget gerne fra dig. Ring på telefon 40 13 58 30, eller skriv en e-mail til info@roervig-byg.dk.​

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​SVARTID PÅ 24 TIMER​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt