​Jordarbejde og betonarbejde

Skal der graves ud til et nyt hus, og leder du i den forbindelse efter en underentreprenør eller en entreprenør, der kan hjælpe dig med at komme i mål med projektet? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Rørvig Byg ApS finder du et firma med særlig stor erfaring inden for både jordarbejde og betonarbejde.

De fleste af vores opgaver bliver udført som underentreprise på projekter for privatpersoner i Rørvig, Vig, Nykøbing Sjælland og i resten af Odsherred, men er du erhvervskunde, og kunne du tænke dig at hyre os til dit gravearbejde, så er du også altid velkommen til at tage direkte kontakt til os.

Derfor skal du vælge os til dit støbe- og jordarbejde

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop med fordel kan vælge at lade vores firma stå for dit jord- og støbearbejde. Vi tilbyder blandt andet:

  • Alt inden for fundamentarbejde
  • Rimelige priser
  • Veludført arbejde med 25 års erfaring

Inden vi kan gå i gang med støbearbejdet, så er det vigtigt at få gravet korrekt ud, og til dette jordarbejde har vi selvfølgelig alle de nødvendige maskiner til at sikre et veludført resultat.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Kunne du tænke dig på forhånd at vide, hvor meget lige netop din opgave vil komme til at koste, hvis du vælger at lade os stå for arbejdet, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på dit beton- og jordarbejde, ligesom vi står til rådighed i forbindelse med spørgsmål og behov for rådgivning. Vi varetager projekter for privatpersoner som entreprenør og underentreprenør i hele Odsherred.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​SVARTID PÅ 24 TIMER​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt