​Omfangsdræn etableres for at undgå fugtproblemer

Har du problemer med fugt i din kælder, eller kunne du tænke dig at forebygge eventuelle fugtproblemer ved et nybyggeri, så kan det være en rigtig god ide at få etableret et omfangsdræn. Dette arbejde kan vi hos Rørvig Byg ApS varetage for dig. Vi etablerer drænsystemer til huse, haver og marker, og vi varetager blandt andet opgaver for private husejere i Rørvig, Nykøbing Sjælland og Vig samt i hele det øvrige Odsherred.

Undgå fugt og vand i din bolig

Med et godt dræn sikres et sundt indeklima, der øger værdien af din bolig, og som forebygger skader på huset.

I ældre huse er etablering af et dræn særligt vigtigt, fordi fugt og regnvand kan trænge ned gennem mursten og gulv. Et godt omfangsdræn er ofte løsningen på disse fugtproblemer, og det gælder i særdeleshed i forbindelse med fugt i kælderen.

Formålet med etableringen af et omfangsdræn er, at det skal lede fugt og vand væk fra dit hus.

Hvad koster et omfangsdræn?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget et omfangsdræn koster. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor mange meter dit nye omfangsdræn der skal graves ned
  • Hvordan jordforholdene er på din grund
  • Hvor omfattende opgaven er

Drænets placering er typisk hele vejen rundt om huset, og derfor kan der være meget stor forskel på, hvor meget drænets opbygning kommer til at koste. Vi udarbejder derfor gerne et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til forholdene på din grund, så du har en fast pris at gå ud fra.

Vi er en autoriseret kloakmester, og i forbindelse med etableringen kan du derfor være helt tryg ved, at alle regler og love bliver overholdt. Derfor kan du trygt stole på, at arbejdet bliver gjort som det skal.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

​SVARTID PÅ 24 TIMER​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og jeg vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt